Taun ka-6 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Abad: abad ka-1 SM - abad ka-1 - abad ka-2
Dékade: 20-an SM  10-an SM  0-an SM  - 0-an -  10-an  20-an  30-an

Taun: 3     4    5    - 6 -  7  8  9

Kajadian

édit

Nu babar

édit

Nu pupus

édit

Poé peré

édit

Tumbu luar

édit