Abad: abad ka-4 - abad ka-5 - abad ka-6
Dékade: 440-an 450-an 460-an 470-an 480-an 490-an 500-an
Taun: 471 472 473 - 474 - 475 476 477

Taun ka-474 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit