Abad: abad ka-4 - abad ka-5 - abad ka-6
Dékade: 440-an 450-an 460-an 470-an 480-an 490-an 500-an
Taun: 474 475 476 - 477 - 478 479 480

Taun ka-477 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit