Abad: abad ka-4 - abad ka-5 - abad ka-6
Dékade: 440-an 450-an 460-an 470-an 480-an 490-an 500-an
Taun: 476 477 478 - 479 - 480 481 482

Taun ka-479 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit