Abad: abad ka-6 - abad ka-7 - abad ka-8
Dékade: 590-an 600-an 610-an 620-an 630-an 640-an 650-an
Taun: 626 627 628 - 629 - 630 631 632

Taun ka-629 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit