Abad: abad ka-6 - abad ka-7 - abad ka-8
Dékade: 600-an 610-an 620-an 630-an 640-an 650-an 660-an
Taun: 629 630 631 - 632 - 633 634 635

Taun ka-632 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit