Abad: abad ka-6 - abad ka-7 - abad ka-8
Dékade: 650-an 660-an 670-an 680-an 690-an 700-an 710-an
Taun: 680 681 682 - 683 - 684 685 686

Taun ka-683 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit