Abad: abad ka-6 - abad ka-7 - abad ka-8
Dékade: 650-an 660-an 670-an 680-an 690-an 700-an 710-an
Taun: 681 682 683 - 684 - 685 686 687

Taun ka-684 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit