Abad: abad ka-7 - abad ka-8 - abad ka-9
Dékade: 670-an 680-an 690-an 700-an 710-an 720-an 730-an
Taun: 703 704 705 - 706 - 707 708 709

Taun ka-706 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit