Abad: abad ka-7 - abad ka-8 - abad ka-9
Dékade: 670-an 680-an 690-an 700-an 710-an 720-an 730-an
Taun: 705 706 707 - 708 - 709 710 711

Taun ka-708 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit