Taun ka-82 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Abad: abad ka-1 SM - abad ka-1 - abad ka-2
Dékade: 50-an  60-an  70-an  - 80-an -  90-an  100-an  110-an

Taun: 79  80  81  - 82 -  83  84  85 

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit