Taun ka-83 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Abad: abad ka-1 SM - abad ka-1 - abad ka-2
Dékade: 50-an  60-an  70-an  - 80-an -  90-an  100-an  110-an

Taun: 80  81  82  - 83 -  84  85  86 

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit