Abad: abad ka-9 - abad ka-10 - abad ka-11
Dékade: 930-an 940-an 950-an 960-an 970-an 980-an 990-an
Taun: 960 961 962 - 963 - 964 965 966

Taun ka-963 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit