Abad: abad ka-9 - abad ka-10 - abad ka-11
Dékade: 930-an 940-an 950-an 960-an 970-an 980-an 990-an
Taun: 963 964 965 - 966 - 967 968 969

Taun ka-966 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit