Abad: abad ka-9 - abad ka-10 - abad ka-11
Dékade: 950-an 960-an 970-an 980-an 990-an 1000-an 1010-an
Taun: 984 985 986 - 987 - 988 989 990

Taun ka-987 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit