Abad: abad ka-9 - abad ka-10 - abad ka-11
Dékade: 960-an 970-an 980-an 990-an 1000-an 1010-an 1020-an
Taun: 987 988 989 - 990 - 991 992 993

Taun ka-990 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit