Abad: abad ka-9 - abad ka-10 - abad ka-11
Dékade: 960-an 970-an 980-an 990-an 1000-an 1010-an 1020-an
Taun: 988 989 990 - 991 - 992 993 994

Taun ka-991 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit