Buka ménu utama

Ari Abiansemal nyaéta hiji Kacamatan nu aya di Kabupatén Badung, Propinsi Bali.

Kacamatan Abiansemal

Peta lokasi Kacamatan Abiansemal
Propinsi Bali
Kabupatén Badung
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan
Kalurahan/désa

Tutumbu luarÉdit

Citakan:Abiansemal, Badung