Buka ménu utama

Adian Jior, Panyabungan, Mandailing Natal

Adian Jior nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Panyabungan, Kabupatén Mandailing Natal, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Adian Jior
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténMandailing Natal
KacamatanPanyabungan

Citakan:Panyabungan, Mandailing Natal


Gnome-home.svg