Panyabungan, Mandailing Natal

Panyabungan nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Mandailing Natal, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.

Panyabungan
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténMandailing Natal
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri12.13.01
Désa/kalurahan-


Citakan:Kabupatén Mandailing Natal Citakan:Panyabungan, Mandailing Natal