Buka ménu utama

Adiarsa Barat, Karawang Barat, Karawang

désa di Karawang, Jawa Barat

Adiarsa Barat nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Karawang Barat, Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Adiarsa Barat
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKarawang
KacamatanKarawang Barat



Gnome-home.svg