Karawang Kulon, Karawang

kacamatan di kabupatèn Karawang, Indonèsia
(dialihkeun ti Karawang Barat, Karawang)


Karawang Kulon nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.

Kacamatan Karawang Kulon

Peta lokasi Kacamatan Karawang Kulon
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Karawang
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -



Nuvola filesystems folder home.png