Buka ménu utama

Adiarsa Timur, Karawang Timur, Karawang

désa di Karawang, Jawa Barat

Adiarsa Timur nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Karawang Timur, Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Adiarsa Timur
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKarawang
KacamatanKarawang Timur



Gnome-home.svg