Adiarsa Timur, Karawang Timur, Karawang

désa di Karawang, Jawa Barat

Adiarsa Timur nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Karawang Timur, Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Adiarsa Timur
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKarawang
KacamatanKarawang Timur



Gnome-home.svg