Karawang Wétan, Karawang

kacamatan di kabupatèn Karawang, Indonèsia
(dialihkeun ti Karawang Timur, Karawang)

Karawang Wétan nyaéta salasahiji kacamatan di Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.

Karawang Wétan
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKarawang
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.15.26
Désa/kalurahan-