Buka ménu utama

Al-Manamah (Basa Arab: المنامة‎) nyaéta ibu kota sarta kota panggedqxzna di Bahrain, kalawan jumlah populasi kira-kira 155.000 urang. Al-Manamah dipilih salaku Ibu Kota Kabudayaan Arab pikeun taun 2012 ku Liga Arab.[1][2]

Al-Manamah

المنامة Al-Manāmah
Pamandangan Al-Manamah
Pamandangan Al-Manamah
Bahrain map.png
NagaraBahrain
KagubernuranIbu Kota
Pangeusi
 (2010)
 • Kota157.474
 • Kapadetan5.304/km2 (13,740/sq mi)
 • Métro
329.510
Ramatlokahttp://www.capital.gov.bh

Kota kembar - kota sadulurÉdit

Tingali ogéÉdit

Catetan jeung rujukanÉdit

Tumbu kaluarÉdit