Buka ménu utama

Arcawinangun, Purwokerto Timur, Banyumas

Arcawinangun nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Purwokerto Timur, Kabupatén Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Désa  Arcawinangun
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanyumas
KacamatanPurwokerto Timur



Gnome-home.svg