Ariana Grande-Butera (/ˌɑːriˈɑːnə ˈɡrɑːnd/; gumelar 26 Juni 1993; umur 27 taun) mangrupikeun penyanyi, panulis lagu, sareng aktris ti Amérika Serikat. Anjeunna ngamimitian karirna taun 2008 dina musik Broadway "13", sateuacan maén Cat Valentine dina séri televisi Nickelodeon Victorious (2010–2013) jeung Sam & Cat (2013–2014).Anjeunna ogé parantos ngalaksanakeun di sababaraha bioskop sareng peran tivi sareng parantos ngalaksanakeun sababaraha siri sareng pilem.[3][4][5][6]

Ariana Grande
Ariana Grande, 2020
Profil
NamiAriana Grande-Butera[1]
Gumelar26 Juni 1993 (1993-06-26) (yuswa 27)
Boca Raton, Florida[2]
AsalFlorida
AliranR&B, Pop
PacabakanPenyanyi, Pemeran
Taun aktip2011-sekarang
Ramatlokahttps://www.arianagrande.com/

RujukanÉdit

  1. . Yaptangco, Ariana https://www.elle.com/culture/a22764851/ariana-grande-pronouncing-last-name-wrong/. Diakses tanggal August 8, 2019 – via Elle. 
  2. "Ariana Grande". Biography. 
  3. "ArianaGrandeVevo/about". Ariana Grande Vevo. Diakses tanggal December 19, 2017 – via YouTube. ; and "Jessie J, Ariana Grande, Nicki Minaj – Bang Bang ft. Ariana Grande, Nicki Minaj". JessieJVEVO. August 25, 2014. Diakses tanggal June 30, 2017. 
  4. "Gold & Platinum – RIAA". RIAA. https://www.riaa.com/gold-platinum/?tab_active=top_tallies&ttt=TAS#search_section. Diakses pada 2018-08-20 
  5. Lipshutz, Jason (May 24, 2017). "Ariana Grande Will Only Get Stronger". Billboard. 
  6. Josh Duboff (March 9, 2017). "How Ariana Grande Amassed Her 100 Million Instagram Followers". Vanity Fair. Diakses tanggal March 16, 2017. 

Tumbu luarÉdit

Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan
Wikiquote mibanda cutatan-cutatan nu patali jeung artikel ieu dina kaca