Buka ménu utama

Asinan nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Kalibening, Kabupatén Banjarnegara, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Désa  Asinan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanjarnegara
KacamatanKalibening



Gnome-home.svg