Buka ménu utama

Astina nyaéta salah sahiji Kalurahan di Kacamatan Buleleng, Kabupatén Buleleng, Propinsi Bali, Indonésia. Ari kode posna nyaéta 81111.

Désa  Astina
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBali
KabupaténBuleleng
KacamatanBuleleng

Tumbu LuarÉdit

Citakan:Buleleng, Buleleng