Babakan, Karanglewas, Banyumas

Babakan nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Karanglewas, Kabupatén Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Désa  Babakan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanyumas
KacamatanKaranglewas



Gnome-home.svg