Babakansari, Kiaracondong, Bandung

Babakansari nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Kiaracondong, Kota Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kalurahan  Babakansari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBandung
KacamatanKiaracondong



Gnome-home.svg