Buka ménu utama

Kiaracondong, Bandung

kacamatan di kota Bandung, Indonèsia

Kiaracondong nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Bandung, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.

Kacamatan Kiaracondong

Peta lokasi Kacamatan Kiaracondong
Propinsi Jawa Barat
Kota Bandung
Camat -
Lega 6,12 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 133.100 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -




Nuvola filesystems folder home.png