Kiaracondong, Bandung

kacamatan di kota Bandung, Indonèsia

Kiaracondong nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Bandung, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.

Kiaracondong
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBandung
Lega6,12 Kilométer pasagi
Pangeusi133.100 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.73.16
Désa/kalurahan-