Bah Kisat, Tanah Jawa, Simalungun

Bah Kisat nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Tanah Jawa, Kabupatén Simalungun, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Bah Kisat
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSimalungun
KacamatanTanah Jawa

Citakan:Tanah Jawa, Simalungun


Gnome-home.svg