Bandar Huluan, Simalungun

Bandar Huluan nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Simalungun, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.

Kacamatan Bandar Huluan

Peta lokasi Kacamatan Bandar Huluan
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Simalungun
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Simalungun Citakan:Bandar Huluan, Simalungun


Nuvola filesystems folder home.png