Bandar Masilam, Simalungun

Bandar Masilam nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Simalungun, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.

Kacamatan Bandar Masilam

Peta lokasi Kacamatan Bandar Masilam
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Simalungun
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Simalungun Citakan:Bandar Masilam, Simalungun


Nuvola filesystems folder home.png