Banjaran, Bandung

kacamatan di kabupatèn Bandung, Indonèsia
(dialihkeun ti Banjaran)

Banjaran nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Banjaran
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténBandung
Lega42,92 Kilométer pasagi
Pangeusi128.691 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.04.13
Désa/kalurahan-