Banyusari, Karawang

kacamatan di kabupatèn Karawang, Indonèsia


Banyusari nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Kacamatan Banyusari

Peta lokasi Kacamatan Banyusari
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Karawang
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit


 t·s·é 

Kabupatén Karawang, Jawa Barat

 

Kacamatan: Banyusari | Batujaya | Ciampél | Cibuaya | Cikampék | Cilamaya Kulon | Cilamaya Wétan | Cilebar | Jatisari | Jayakerta | Karawang Barat | Karawang Timur | Klari | Kotabaru | Kutawaluya | Lemahabang | Majalaya | Pakisjaya | Pangkalan | Pedes | Purwasari | Rawamerta | Rengasdengklok | Talagasari | Tegalwaru | Telukjambé Barat | Telukjambé Timur | Tempuran | Tirtajaya | Tirtamulya