Basa Makassar, dilandi ogé Basa Mangkasara' nyaéta hiji basa nu dipaké ku Urang Makassar, hiji grup étnis ti Sulawesi Kidul, Indonésia.

Basa Makassar
ᨅᨔ ᨆᨀᨔᨑ
Mangkasara'
Dipaké di Indonésia
Wewengkon Sulawesi Kidul
Jumlah panyatur 2.467.000[rujukan?]
Rungkun basa Austronesia
Aksara Lontara, Latin
Kode-kode basa
ISO 639-1 Teu aya
ISO 639-2 mak
ISO 639-3 mak

Tumbu kaluarÉdit