Basisir 90 mil di Australia

Basisir nyaéta hiji wangun géografis nu diwangun tina keusik, karihkil jeung cangkang sato laut nu ayana di sapanjang garis basisirna laut. Basisir ogé nunjul kana wates cai laut jeung darat, kayaan tempatna bisa rata atawa gawir nu nangtawing.[1]

Tumbu luarÉdit

Dicutat tinaÉdit

 
  1. Pena Cendikia, Tim (2013). Wabana Ips Iluma Pengetahuan Sosial. Jakarta: Yudhistira Ghalia Indonesia. p. 7. ISBN 9789797467111. Diakses tanggal (disungsi – 21 Mei 2020).