Batang nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Batang, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Batang
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBatang
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri33.25.11
Désa/kalurahan-