Batujajar, Bandung Kulon

kacamatan di kabupatèn Bandung Kulon, Indonèsia

Batujajar nyaéta hiji Kacamatan di Kabupatén Bandung Kulon, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Batujajar
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténBandung Kulon
Lega32,04 Kilométer pasagi
Pangeusi97.962 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.17.09
Désa/kalurahan-