Buka ménu utama

Batujaya, Batujaya, Karawang

désa di Karawang, Jawa Barat

Batujaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Batujaya, Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Batujaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKarawang
KacamatanBatujaya




Gnome-home.svg