Buka ménu utama

Batujaya, Karawang

kacamatan di kabupatèn Karawang, Indonèsia


Batujaya nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia. Di kacamatan ieu aya Situs Batujaya.

Kacamatan Batujaya

Peta lokasi Kacamatan Batujaya
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Karawang
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit