Bekasi Kulon, Bekasi

kacamatan di kota Bekasi, Indonèsia

Bekasi Barat nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Bekasi, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Bekasi Barat
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KotaBekasi
Lega18,89 Kilométer pasagi
Pangeusi268.754 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.75.02
Désa/kalurahan-