Blanakan, Subang

kacamatan di kabupatèn Subang, Indonèsia


Blanakan nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Kacamatan Blanakan

Peta lokasi Kacamatan Blanakan
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Subang
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa

Profil PamaréntahanÉdit

Babagéan AdministratifÉdit

SajarahÉdit

Profil DaérahÉdit

Wates WilayahÉdit

GéografisÉdit

DémografiÉdit

Penduduk kacamatan Blanakan berbahasa jawa

TransportasiÉdit

PoténsiÉdit

PertanianÉdit

PerkebunanÉdit

WisataÉdit


 t·s·é 

Kabupatén Subang, Jawa Barat

 

Kacamatan: Binong | Blanakan | Ciasem | Cibogo | Cijambé | Cikaum | Cipeundeuy | Cipunagara | Cisalak | Compréng | Jalancagak | Kalijati | Legon Kulon | Pabuaran | Pagadén | Pamanukan | Patok Beusi | Purwadadi | Pusakanagara | Sagalahérang | Subang | Tanjung Siang | Serangpanjang | Kasomalang | Dawuan | Pagaden Barat | Pusaka Jaya | Ciater | Sukasari | Tambakdahan |