Bojong, Purwakarta

kacamatan di kabupatèn Purwakarta, Indonèsia

Bojong nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Purwakarta, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Kacamatan Bojong

Peta lokasi Kacamatan Bojong
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Purwakarta
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa

Profil PamaréntahanEdit

Babagéan AdministratifEdit

SajarahEdit

Profil DaérahEdit

Wates WilayahEdit

GéografisEdit

DémografiEdit

TransportasiEdit

PoténsiEdit

PertanianEdit

PerkebunanEdit

WisataEdit


 t·s·é 

Kabupatén Purwakarta, Jawa Barat

 

Kacamatan: Babakancikao | Bojong | Bungursari | Campaka | Cibatu | Darangdan | Jatiluhur | Kiarapedes | Maniis | Pasawahan | Paléréd | Pondok Salam | Purwakarta | Sukasari | Sukatani | Tegalwaru | Wanayasa