Bojongsoang, Bandung

kacamatan di kabupatèn Bandung, Indonèsia


Bojongsoang nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Kacamatan Bojongsoang

Peta lokasi Kacamatan Bojongsoang
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Bandung
Camat -
Lega 27,81 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 126.045 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -




Nuvola filesystems folder home.png