Buka ménu utama

Bungur nyaéta salasahiji kalurahan di kacamatan Senén, Kota Jakarta Pusat, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.

Kalurahan  Bungur
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Pusat
Kacamatan Senén



Gnome-home.svg