Senén, Jakarta Pusat

kacamatan di kota Jakarta Pusat, Indonèsia

Senén nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Jakarta Pusat, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.

Senén
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Pusat
Lega4,23 Kilométer pasagi
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri31.71.04
Désa/kalurahan-