Butuh, Purworejo

kacamatan di kabupatén Purworejo, Indonésia

Butuh nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Purworejo, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Butuh
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténPurworejo
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri33.06.10
Désa/kalurahan-